Tennis

Indoortennis:

Wij beschikken over 3 indoortennisbanen van uitstekende kwaliteit. U tennist bij ons op hoogwaardig velourstapijt waardoor u optimaal kunt genieten van uw eigen tennisspel. Door de extra demping die dit tapijt geeft ten opzichte van tennisbanen met een multifunctionele sporthalvloer, worden uw spieren en met name enkels en knieën minder zwaar belast, waardoor het risico op blessures minder is.

De indoortennisbanen zijn geopend van 1 oktober t/m 31 maart.

Wilt u het hele winterseizoen bij ons binnen tennissen, dan kunt u een tenniscontract bij ons afnemen voor een vaste dag en tijd. Maandag t/m vrijdag tot 18.00 uur krijgt u een korting van 30%, na 18.00 uur en op zaterdag en zondag krijgt u een korting van 15%.

Wilt u niet aan een vaste dag en/of tijd vast zitten, kies dan voor een Strippenkaart. Natuurlijk kunt u ook altijd voor een los uurtje tennis bij ons terecht.

Outdoor tennis

Buiten hebben we 4 tennisbanen van kunstgras liggen, welke het gehele jaar door bespeelbaar zijn.
U kunt deze banen huren voor een los uur, met een zomerseizoenskaart die geldig is van 1 april t/m 30 september, een jaarkaart of een strippenkaart.

Inlooptennis:

Gedurende het winterseizoen van 1 oktober t/m 31 maart kunt u elke maandag van 12.30 uur tot 16.00 uur binnen komen lopen om mee te tennissen tijdens ons mixed Rackettrekken. Elke week speelt u weer tegen andere personen met verschillende niveaus. Beginner of gevorderde, jong of oud, man of vrouw: iedereen is welkom!

Elke vrijdag gedurende het winterseizoen van 1 oktober t/m 31 maart is het rackettrekken alleen voor heren. Dan beginnen we om 12.30 uur en spelen tot 16.00 uur.

Op zaterdag is er mixed Rackettrekken van 13.00u tot 16.00u. In de zomer spelen we buiten en in de winter gaan we naar binnen.

Damesdubbel:

Dames die graag gedurende de winterperiode competitie spelen, kunnen bij ons op de woensdag terecht. Van eind september tot eind maart wordt er elke woensdag competitie gespeeld van 12.30 uur tot 16.00 uur. Er wordt in teams gespeeld van minimaal 4 personen die maximaal speelsterkte 6 hebben. Interesse om als team deel te nemen of aan te sluiten bij de reeds bestaande teams? Neem dan contact met ons op.

Tennisles:

In het winterseizoen van half oktober tot half maart verzorgen vijf tennisleraren bij ons tennislessen op de indoorbanen. Wilt u les hebben, neem dan rechtstreeks contact op met één van de volgende tennisleraren:

Johnny Quaak Tel.: +31 6 428 029 00
Frans Verspeek Tel.: +31 6 228 079 05
In het zomerseizoen verzorgen zij tennislessen in de omgeving van het Sportcentrum, maar op verzoek ook op de banen bij het Sportcentrum.